8 razloga zašto postati naš pacijent

8 RAZLOGA ZAŠTO POSTATI NAŠ PACIJENT

Povjerenje i vlastiti osjećaj sigurnosti da ste na pravoj adresi najbitniji su faktori odabira ordinacije dentalne medicine. Ima puno razloga zašto se za nekoga odlučiti, a mi Vam  nudimo 8 razloga da postanete i ostanete naši pacijenti.

(1) 30-GODIŠNJE ISKUSTVO UZ KORIŠTENJE NAJMODERNIJE TEHNOLOGIJE

Poznati smo kao Centar Inovativnih Stomatoloških Tehnologija u estetskoj implantologiji, zubnoj protetici, mikroskopskoj endodonciji, laserskoj terapiji, parodontološkoj regenerativnoj kirurgiji, funkcijskoj dijagnostici, estetskim korekcijama bora i lica. Uz brojne certifikate i preko 80 raznih Diploma doktor Ružević ima titulu Master for Implant Surgery Bredent Sky & Fast privatnog instituta IFZINürnberg, Germany – Prof.Manfred Lang.

30_godina_iskustva

 

(2) SVE NA JEDNOM MJESTU

U našem Centru radimo dentalnu kirurgiju, implantologiju, parodontologiju, isključivo fiksnu zubnu protetiku te najmoderniju CAD-CAM  CEREC  zubnu tehniku. Sposobni smo sve radove od jednog do 3 zuba ( 3 člana u komadu ) riješiti za maksimalno skraćeno vrijeme od tri – četiri sata isti radni dan te tako štedimo vrijeme i skraćujemo broj posjeta pacijenta za najkompliciranije zahvate na samo jednu posjetu. Sve navedene tehnike i discipline prakticiramo u sklopu našeg moderno opremljenog IDCentra – ordinacija u Splitu.

na_jednom_mjestu

 

(3) PAKOVANA STERILIZACIJA SVIH INSTRUMENATA, RADNIH NASTAVAKA, BORERA …

Vrhunska profesionalna pakovana sterilizacija sa potrebnim uređajima sprječava mogućnost infekcije što je apsolutni  imperativ i temelj uspjeha svake moderne medicinske terapije i ustanove. Mi stoga nadmašujući uobičajeni standard čistoće stvaramo osobitu prepoznatljivost u brizi za higijenu pružajući pacijentu apsolutnu zaštitu. Apsolutno sve što ulazi u usta pacijenta je dezinficirano, čisto i sterilno i to je naš svakodnevni standard. Uz to radimo bar kodiranje svakog pojedinog instrumenta i vodimo strogu evidenciju o proteklom vremenu autoklaviranja. I to sve naravno pod paskom i mjesečnom kontrolom od strane Higijenskog instituta koji redovito provjeravaju naše uzorke i kontroliraju nas.

oprema

 

(4) VLASTITA CT 3D  DIJAGNOSTIKA

Imamo vlastitu Cone Beam kompjutersku tomografiju kojom postavljamo najprecizniju dijagnozu ispod jedne desetine milimetra rezolucije u roku od 5 sekundi uz najmanje moguće zračenje koristeći jedan od najmodernijih 3D uređaja današnjice Soredex Cranex 3D.

dijagnostika

 

(5) RAD U SVAKODNEVNOJ PRAKSI SA KAPS MIKROSKOPIMA

Danas je moderna dentalna medicina nezamisliva bez uvećanja radnog polja, naročito kod preciznih radova u kirurgiji, implantologiji ili kod brušenja zuba radi izrade fiksnih protetskih nadomjestaka. Mi radimo u našim ordinacijama sa uvećanjima radnog polja koja se kreću od 5 – 40 puta. Za uobičajene zahvate koristimo uvećanje od 3 – 5 puta pomoću Carl Zeiss lupa, a za specifične stvari koristimo mikroskop KAPS uvećanja 20 – 40  puta prema potrebi. Sve sa LED rasvjetom. Uz već spomenute aparate  CT 3D RTG, Laser za meka tkiva i Helbo laser, Arcus Digmu, Cerec, Mectron Piezosurgery i ostale, naš je učinak nama nemjerljivo zadovoljstvo a našim pacijentima radost i olakšanje koje nam daruju svojim osmjesima.

 

(6) VISOKA TEHNIČKA OPREMLJENOST I KONTROLA NAD FAZAMA RADOVA

Uz već spomenute aparate  CT 3D RTG mi u našem centru imamo: Laser za meka tkiva i Helbo laser, Arcus Digmu, Cerec, Mectron Piezosurgery i ostale, naš je učinak nama nemjerljivo zadovoljstvo, a našim pacijentima radost i olakšanje koje nam daruju svojim osmjesima.

8-1-2

(7) TERAPIJA BEZ STRAHA I BOLOVA

Naš osnovni princip je potpuna bezbolna metoda rada i kod djece i kod starijih pacijenata koju ostvarujemo visoko kvalitetnim lokalnim anesteticima i posebnom tehnikom davanja anestezije. Kada to pacijenti osjete i strah kao posljedica traume odmah nestaje. Za slučaj da je osjećaj straha i dalje prisutan ili ako su u pitanju teži zahvati radimo površinsku sedaciju kao potpuno opuštajuću metodu s kojom se i svaki strah i osjećaj  nelagode odbacuje (vidi SEDACIJA).

 

(8) VIŠEGODIŠNJA  GARANCIJA I DOŽIVOTNO JAMSTVO ZA IMPLANTATE

Garancija pacijentu predstavlja najvažniji faktor pri odabiru dentalne klinike i to čini našu kliniku bitno drukčijom od drugih. Imamo jako visoke standarde po pitanju opreme, kvalitete materijala i samog protokola rada kao i odnosa prema pacijentu.
Sve vrste specijalističkih usluga kao i sve do sada rečeno omogućava nam da našim pacijentima možemo dati višegodišnju garanciju kao malo koja ordinacija, Poliklinika ili Klinika u ovom dijelu EU-a i regije Balkana.
To nas svrstava u red malobrojnih ustanova takve vrste u našem okruženju. Uvijek nastojimo dogovorno sa pacijentom riješiti sve nesuglasice ako ih ima na obostrano zadovoljstvo.

 

garancija_banner

GARANCIJA VRIJEDI ZA:

 • Doživotna garancija na Implantate: Samo na materijal, ne i na cijenu samoga rada.
  implantanti.
 • Protetske radove ( metal keramika, cirkon keramika, puna keramika ) – 5 godina
 • Keramičke restauracije ( Inlay / Onlay / Overlay keramika, ljuskice ) – 5 godina
 • Mobilne protetske radove – 4 godine.
 • Razne veze, gumice i potrošni materijal u sklopu protetskih radova – 6 mjeseci.

UVJETI GARANCIJE:

 • Obavljanje redovne kontrole najmanje jednom godišnje, uz RTG dijagnostiku po potrebi.
 • Obavljanje profesionalnog čišćenja najmanje jednom godišnje.
 • Adekvatna higijena prema uputstvu koje svaki pacijent dobije nakon završenog posla i predaje radova.
 • Sistemske bolesti s utjecajem na stanje zubala ili novo zdravstveno stanje nastalo nakon izvršenih radova (npr. zračenje, dijabetes, itd.).
 • VAŽNO: Kod Kirurško – Implantoloških radova pušači kao iznimno rizična kategorija trebali bi ili potpuno prestati sa pušenjem ili bitno smanjiti pušenje na najmanju moguću mjeru da bi sama garancija vrijedila.
 • Mehanička oštećenja radova uslijed traume izlaze iz okvira garancije.

I pored svega navedenog nastojimo pomoći pacijentu za slučaj neželjenih posljedica po sam rad i pacijenta. Nikada se nećemo jednostrano voditi isključivo našim interesima i uvijek izlazimo našim pacijentima u susret koliko god možemo.